Обяви


ОБЯВА
ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА КИТАЙСКА СИСТЕМА ЗА ФИЗИЧЕСКО И ДУХОВНО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ
Фалун Дафа, още известна с името Фалун Гонг, е система за самоусъвършенстване, базирана на древните китайски традиции за постигане на физическо и духовно усъвършенстване.

Практиката се състои от пет лесни за научаване медитативни упражнения, чрез които се постига подобрение на здравето, жизнеността и хармонията между тялото и съзнанието, и се повишава енергията на тялото. Фалун Дафа поставя ударение на нравствеността и развиването на добродетели.

Системата Фалун Гонг има философия, базирана на принципите ИСТИННОСТ, ДОБРОТА и ТЪРПЕНИЕ. Над 100 милиона души в 114 държави по света практикуват Фалун Дафа. Основателят на системата, Ли Хонгджъ е номиниран два пъти за Нобелова награда за мир.

Практиката няма религиозен или политически характер, нито организационна форма, като практикуването на Фалун Дафа е напълно безплатно. Упражненията се изпълняват в градски паркове, а цялата информация е публично достояние в интернет: www.falundafa.org ,http://bg.falundafa.org/ , http://www.falun-bg.info/.

Асоциацията Фалун Дафа в България има удоволствието да ви покани на представяне на практиката в гр. Вършец, на 04.03.2018 г. (неделя) от 11.00 ч. в Конферентната зала на СПА хотел „Медикус“, бул.Република 87.

Елате да се запознаете с Фалун Дафа отблизо и да откриете ползата от практикуването на този Път за самоусъвършенстване. Ще бъдат представени упражненията и ще можете да се запознаете със същността на системата и методите й за подобряване на характера и здравето.

Входът е свободен.  Виж всички обяви
©2008 Община ВЪРШЕЦ