Обяви


ПОКАНА
КЪМ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ, ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ЗАНАЯТЧИИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ
В периода 12 -14 февруари 2015 г., Община Вършец за поредна година ще вземе участие в ежегодната Международна туристическа борса „ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО” - гр.София, за да представи своите туристически дадености – природни забележителности, културно-историческо наследство, традиции, занаяти, местни продукти и не на последно място, за да привлече гости в местата за настаняване през новата 2015 г.

Изложението е най-значимото туристическо събитие в България, предназначено за професионалисти в сектор туризъм. В борсата традиционно участват туроператори, туристически агенции, хотелиери, общини, музеи от страната и чужбина. Това е най-посещаваната туристическа борса в България.

За да утвърди своя имидж и се представи подобаващо на предстоящото изложение, Община Вършец кани всички собственици на категоризирани обекти (хотели, къщи за гости, самостоятелни стаи) да предоставят рекламни материали в срок до 6 февруари 2014 г. (петък) в сградата на Туристически информационен център – Вършец.

Разчитаме на Вашата съпричастност, за да представим заедно по един по-атрактивен начин многообразието на община Вършец и гостоприемството на местните жители!  Виж всички обяви
©2008 Община ВЪРШЕЦ