Новини

МЕЖДУНАРОДНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ „ВАКАНЦИЯ & СПА“

Международно туристическо изложение Ваканция & СПА 2023 вече 39 години е в календара на най-значимите събития в туристическия бизнес. Тя е най-представителното и посещавано от бранша изложение в България под патронажа на Министерството на туризма на Република България.

Под мотото „Динамика и доверие – най-доброто от туристическата индустрия!“ си дават среща туристически компании, хотели и курортни комплекси, организации за управление на дестинациите, местни власти от туристически региони, дипломатически мисии от Алжир, България, Гърция, Дубай (OAE), Индия, Италия, Испания, Литва, Мавриций, Малдиви, Перу, Румъния, Сърбия, Тунис, Турция. Броят на участниците е два пъти по-голям от този през 2022 г., което е сигурен индикатор, че туристическият бизнес успешно преодолява пандемичната криза и все по-уверено се справя с поредицата кризи, засегнали сектора в глобален план.

За 15-та поредна година Община Вършец представи качествата си на туристическа дестинация на най-голямото туристическо изложение в България от 15 до 17 февруари 2023г. в Интер Експо Център – София.

Общината се презентира наравно с 250 изложители от 15 страни, като в трите дни през изложението са преминали над 15 000 потенциални туристи. Показахме предимствата си на самостоятелен щанд както всяка година с нова визия, където посетителите се запознаха с обновените рекламни материали, показващи живописната природа, еко пътеките, местата за настаняване, атракционите и културните събития на Община Вършец. Посетителите имаха възможността да дегустират и се насладят на вкусно приготвени меденки с логото на Община Вършец предоставени от „Пекарна Вършец“, млечните продукти на „Мандра Вършец“ и бяло и червено вино.

Установихме контакти със списания и рекламни сайтове за ползотворно бъдещо сътрудничество в сферата на туризма и културата. Обменихме опит и добри практики с общини от изложението във връзка с културните събития и промотирането на забележителностите. Щанда на Община Вършец бе посетен от министъра на туризма Д-р Илин Димитров заедно с предшествениците си Николина Ангелкова и Мариана Георгиева, кметове и гости на събитието.

Приятели, партньори, срещи, работа, удовлетвореност, туризъм, идеи и много усмихнати хора!

ТЦ - Вършец


23.02.2023 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ