Новини

„ЕЛЕКТРОСТАРТ“ АД С ПОДАРЪЦИ ЗА ДЕЦАТА ОТ ДГ „СЛЪНЦЕ“ - ГР. ВЪРШЕЦ

С наближаването на едни от най-светлите празници за децата 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската писменост и Международният ден на детето – 1 юни, „Електростарт“ АД зарадва малчуганите от ДГ „Слънце" – гр Вършец с подаръци.

Инициативата е на изпълнителния директор на „Електростарт“ АД – инж. Анатоли Димитров, който на 18 май 2022 г., в присъствието на съпругата си Анастасия Димитрова и екипа на „Електростарт“ АД, дари за нуждите на детската градина и нейните филиали – разнообразни игри и играчки, пъзели, детски кухни, книжки и образователни средства за стаите както на всички групи, така и превозни средства за возене и спортни пособия за игра навън.

„Децата са най-голямото богатство! Всеки по някакъв начин с малко или много може да допринесе за това те да са щастливи и да растат в една по-хубава и здравословна среда“, призова инж. Анатоли Димитров. Той благодари на персонала на детското заведение за всекидневните усилия и грижи, които полагат за малчуганите и пожела на децата здраве, много усмивки и щастливо детство.

Директорът на детската градина, г-жа Диана Георгиева, изрази своята благодарност за оказаното внимание към техните възпитаници, като сподели, че децата и персонала са признателни за всяка проява на загриженост към тях. А децата посрещнаха топло своите гости и успяха с песни, стихове и веселие да ги върнат към детските им години.

Посещението на екипа на „Електростарт“АД в ДГ „Слънце“ завърши с обиколка на обновената и ремонтирана сграда.

Екипът на „Електростарт“ АД желае на всички деца щастливо детство, изпълнено с много игри и весело и вълнуващо лято!


27.05.2022 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ