Новини

ОБЩИНА ВЪРШЕЦ ВЗЕ УЧАСТИЕ НА 38-ТО ИЗДАНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ ВАКАНЦИЯ И СПА НА 24 И 25 ФЕВРУАРИ 2022 Г. ПОД МОТОТО „ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ НОРМАЛНОТО!"

Община Вършец представи на изложението своя туристически потенциал, като в рамките на двудневното изложение презентира своите туристически обекти, природни забележителности, туристически атракции, места за настаняване, както и събитията от културния календар за 2022 г.

В първия ден на изложението щандът бе посетен и от Силвия Георгиева – Изпълнителен директор на Националното сдружение на общините в Република България. Тя пожела успешно представяне на общината на форума и изяви желание да я посети през тази година. Ваканция и Спа Експо е водещо събитие за туристическата индустрия в България, което всяка година приветства повече от 350 фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия – участници, посетители и гости. Компаниите, които избират изложението като платформа, за да покажат своите дестинации, продукти и услуги са национални туристически организации и бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, туристически агенции, хотели и курорти, общини, регионални и местни съвети по туризъм, спа и уелнес центрове, хотелско, спа и фитнес оборудване, транспортни компании, професионални учебни заведения, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм, забавления, атракции, школи и студия, езиково обучение, арт и спортни клубове, софтуер, издателства, медии.

ТЦ Вършец


28.02.2022 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ