Новини

ПРОВЕДЕ СЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКАТА КОМИСИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА В ОБЩИНАТА

Заседание на Общинската комисията по безопасност на движението по пътищата се проведе в Община Вършец.

В него участваха зам.председателят на комисията заместник-кметът инж. Георги Янкулов и нейни членове, сред които бяха представители на различни институции в града и експерти от Общината.

Точките от дневния ред на срещата бяха свързани с актуално състояние на „безопасността на движенето“ на територията на община Вършец, разглеждане на предложение за възлагане за изготвяне на Генерален план за организация на движението (ГПОД) по пътищата за всички населени места на територията на община Вършец на основание Наредба № 1/17.01.2021 г. за организация на движението по пътищата на МРРБ, разглеждане на предложение за възлагане за изготвяне на Проекти за организация на движението извън границите на насените места на територията на община Вършец на основание Наредба № 1/17.01.2021 г. за организация на движението по пътищата на МРРБ и разглеждане на предложение за промяна трасето на път ІІІ-812 (Берковица-Вършец – ІІІ -162) в рамките на гр. Вършец.(нов маршрут: ул.“Янко Сакъзов“, ул.“Цар Симеон“ ул.“Климент Охридски“ул.“Отец Паисий“ и продължава по старото трасе).

Общинската комисия по безопасност на движението и транспорт по пътищата в община Вършец е сформирана със заповед на кметът инж. Иван Лазаров.

Спас ЗАРЧЕВ


25.02.2022 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ