Новини

КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ВЪРШЕЦ

СКЪПИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ,

Коледа е. Вълшебна, свята и специална. Време на семеен уют и тържественост, на топлота и обич. Празник, който сплотява семействата, чакан и от млади и от стари. Време, когато отваряме сърцата си за добротата, почитаме традициите и ставаме смирени, а щастието влиза във всеки дом. Тези мигове, прекарани с хората, които обичаме са неповторими, няма по-здрав корен и няма по-силна опора от семейството.

Пожелавам Ви да съхраним любовта, която получаваме и даваме през светлите празнични дни и тя да ни дава енергия за добри дела през следващата Нова 2022 година.

Стана традиция да се обръщам към Вас в навечерието на настъпващите празници. Но не по традиция са тези и миналогодишните Коледни и Новогодишни празници. За втора поредна година те преминават под знака на здравна и икономическа криза. Нека това да бъде последната такава година, която изпращаме.

На прага на Новата 2022 година нека си пожелаем да бъде мирна, плодородна, по-благосклонна и по-успешна година, в която всеки от нас ще сбъдне мечтите си! Да продължим заедно да градим бъдещето на нашия град и това на децата ни и да преодоляваме трудностите, пред които животът ни поставя. Да възпитаваме децата си в стремеж към образование, да съхраним традициите си и вярата в доброто.

На Вас и Вашите семейства желая щастливи празнични дни!
Във всеки дом да има здраве, радост и благоденствие!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ЧЕСТИТА НОВА 2022 ГОДИНА!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

инж. Анатоли Димитров
Председател на Общински съвет Вършец


31.12.2021 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ