Новини

ПОЗДРАВ НА ИНЖ. ИВАН ЛАЗАРОВ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА

Уважаеми служители на Община Вършец,

Скъпи колеги,

Местното самоуправление е едно от най-ценните завоевания на съвременните държави. У нас то е съществувало още преди Освобождението. Но истински се развива след публикуването на първия Закон за общините и градското управление преди 133 години. От тогава до днес местните власти са един от стълбовете за развитие на страната ни. Защото кой ако не местните хора ще бъдат загрижени за развитието на своята общност, кой ако не местната администрация ще бъде отговорна и отворена към жителите на своята община, кой ако не местното население ще познава нуждите си.

Дълъг път е извървяла българската община като институция. И във всяко време е била изправена пред предизвикателства. Днес те не са по-малки – напротив.

Динамиката на света, електронизацията на услугите, високите изисквания за обслужване на гражданите, ковид ситуацията са все изпитания, които изискват от общинските служители постоянно учене, взискателност към себе си, гъвкавост, човечност и висока почтеност.

Ние сме тук, за да служим на хората. Вярвам, че всеки от нас, уважаеми колеги, осъзнава това и го показва в работата си. За да бъде нашата община и любимият ни Вършец приветлив, чист, с повишаващ се стандарт на живот на всеки един жител.

С признателност се обръщам към вас, защото виждам ежедневно вашите усилия, съвестната ви работа, вашата отвореност към проблемите на нашите съграждани.

Благодаря ви! Продължавайте с усмивка и компетентност да работите за добруването на община Вършец! Продължавайте да се развивате и да сте отворени за новостите в професията си.

Ценя екипната ни работа, благодарение на която постигаме и високи резултати!

Бъдете здрави, обичани и обичащи, удовлетворени и мечтаещи!

Честит празник!

Инж. Иван Лазаров,
Кмет на Община Вършец


12.10.2021 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ