Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ИНЖ. ИВАН ЛАЗАРОВ ПО ПОВОД НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Скъпи учители, мили ученици, уважаеми родители,

Отново е 15-ти септември. Отново школският звънец ще удари звънливо и ще ви покани в класните стаи, където с общи усилия да градите бъдещето и да отстоявате силата на знанието.

Ще бъде поредната тежка и изпълнена с изпитания учебна година, белязана от световната пандемия.

Уважаеми учители, през изминалите почти две години вие показахте, че сте готови за всяко предизвикателство. Че сте гъвкави, модерни, отговорни, смели. Че грижата за нашите деца, при всякакви обстоятелства, остава ваш основен дълг. Прекланям се пред труда ви и доказания професионализъм. Вярвам, че в края на започващата 2021-2022 учебна година отново ще се поздравим с прекрасните резултати на вашите възпитаници.

Мили ученици, за вас е не по-малко изпитание комбинираната работа в присъствена форма на обучение и в онлайн среда. Бъдете любознателни, бъдете старателни, отворете сетивата си за знанието и за посланията на своите учители. Защото знанието винаги ще бъде сила и винаги ще бъде условие за успех в живота.

Скъпи родители, и за вас няма да е леко. Налага се да влизате в ролята на посредници, а понякога и на учители. Не забравяйте, че успехът на вашите деца е условие и от вашите усилия, от вашето уважение към учителите, от последователната ви подкрепа към училището.

Вярвам, че ще успеем и тази година. Аз, като кмет на Община Вършец, ще бъда до вас и ще подкрепям усилията ви за осъществяване на един качествен образователен процес.

На всички пожелавам здраве, отговорно поведение – пазете не само себе си, но и другите. Успех и само напред!

Честита новата учебна 2021-2022 година!

Инж. Иван Лазаров,
Кмет на Община Вършец


15.09.2021 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ