Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ КОМИТЕТ НА СИНДИКАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА КУРОРТА МИНЕРАЛНАТА ВОДА И БАЛКАНА ВЪРШЕЦ 2021

ДО ИНЖ. ИВАН ЛАЗАРОВ КМЕТ НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЛАЗАРОВ,

От името на Изпълнителния комитет на Синдиката на българските учители, и лично от мое име, най-сърдечно Ви поздравявам по повод празника на община Вършец.

Изказвам своята благодарност към Вас и екипа, който ръководите за всеотдайната Ви работа и непрестанния стремеж да развивате общината, като същевременно съхранявате и предавате древни традиции и обичаи от поколение на поколение.

Уважение и признателност изразявам към всички членове на СБУ и към всички работещи в системата на предучилищното и училищното образование, като дълбоко ценя неимоверните грижи и умението да направят всеки учебен ден неповторим, изпълнен с творчество, иновативност и човечност.

Убедена съм, че доброто ни сътрудничество ще продължи и занапред в създаване на все по- благоприятни условия за всички ученици, за възпитателна и ефективна образователна среда в детските градини и училищата, за издигане статута и авторитета на българския учител.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЛАЗАРОВ,

Лично на Вас, на екипа на общинската администрация, на всички колеги учители, ученици и на цялата общественост на община Вършец пожелавам здраве, благополучие, вдъхновение и успехи във всички начинания!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С УВАЖЕНИЕ,

Д.ИК.Н ЯНКА ТАКЕВА
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СБУ


09.08.2021 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ