Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНА ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА КУРОРТА МИНЕРАЛНАТА ВОДА И БАЛКАНА ВЪРШЕЦ 2021

Уважаеми господин Лазаров,

Уважаеми жители и гости на община Вършец,

Приемете поздравленията ми по случай отбелязването на традиционния Празник на курорта, минералната вода и Балкана - „Вършец 2021".

Вършец е град с богата история, уникална и съхранена природа и лечебни минерални извори. Вярвам, че тези предпоставки са достатъчни, за да продължете да работите и да полагате усилия градът да бъде все така привлекателен като туристическа дестинация и прекрасно място за живот и реализация.

Пожелавам на всички, свързани с Вършец, инициативност и умение да популяризирате природните дадености на града, както и успешно използване на възможностите за устойчиво развитие на общината.

Вярвам, че ще съумеете и в бъдеще да използвате богатството на природните ресурси и архитектурните забележителности, за популяризирането на курорта, за развитието на икономиката и туризма в общината, за създаването на условия за по-добър живот на хората тук.

Убедена съм, че ще продължавате да работите активно за реализацията на проекти и инициативи, които ще допринесат за модернизирането на града.

Желая Ви много успехи, здраве и късмет!

Честит празник!

С уважение

Латинка Салтирова Симова
За Областен управител на област Монтана


09.08.2021 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ