Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ Г-ЖА ИРЕНА ДИМОВА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В 44-ТО НС ПО СЛУЧАЙ 12 ОКТОМВРИ – ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА

Уважаеми г-н Лазаров,

Приемете моите искрени поздравления към Вас и всички служители в Общинска администрация гр. Вършец по случай 12 октомври – Ден на българската община.

Всяка година на тази дата обществото ни отдава своето уважение и признание към представителите на местната власт, които са посветили своето ежедневие и усилия в услуга на хората и в името на просперитета на населените места в нашата страна.

Отправям своите поздрави към Вас за високия професионализъм, себеотдаване и грижа за гражданите, които показвате при изпълнението на служебните си задължения.

Вярвам, че заедно с изпълнителната и законодателната власт в нашата страна, можем да повишаваме доверието в институциите и да утвърждаваме българската държавност.

Това може да се случи с общи усилия, конструктивен диалог и ясна визия за устойчивото и положително развитие на поверената Ви община. На всички желая здраве, лично щастие и енергия за нови професионални успехи във Вашата нелека, но отговорна и достойна работа.

Честит празник!

ИРЕНА ДИМОВА
НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В 44-ТО НС


12.10.2020 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ