Новини

ПОЗДРАВ НА ИНЖ. ИВАН ЛАЗАРОВ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА

Уважаеми служители на Община Вършец,

Скъпи колеги,

Преди 132 години е публикуван първият Закон за общините и градското управление. Още тогава младите политици и държавници на току що освободена България са осъзнали важността на местното самоуправление. От тогава до днес структурите на местните власти са се развивали, променяли, трансформирали, но винаги са били лицето на общините, с отговорната задача да управляват така, че хората да живеят по-добре, да бъдат по-бързо и акуратно обслужвани, да се чува гласът на местната общност.

Днес отговорностите на Общините са още по-големи. Светът се променя бързо, изискванията ни към качеството на живот стават по-високи. Това поставя пред нас нови задачи, свързани с инфраструктурата, чистотата, обслужването на жителите на общината, въвеждането на електронните услуги, цялостното благосъстояние на населението.

Винаги съм вярвал в смисъла на това да служиш на хората. Удовлетворен съм от екипа, който се сформира през годините – знаещи и можещи личности, отворени към проблемите на общината.

Уважаеми служители на Община Вършец, благодаря Ви за това, че съвестно и качествено работите за добруването на хората. За това, че с усмивка и внимание посрещате всеки наш съгражданин и правите всичко възможно да служите на общността ни. За това, че не спирате да се учите и да прилагате високи стандарти към себе си. За това, че работите екипно и с визия за бъдещето. Макар и малка Община, ние сме силни именно заради всичко това.

Бъдете здрави, обичани, мечтаещи, удовлетворени!

Честит празник!

Инж. Иван Лазаров,
Кмет на Община Вършец


12.10.2020 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ