Новини

МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ ЩЕ РЕКЛАМИРА ВЪРШЕЦ

Интерактивно приложение ще предлага информация за туристически услуги и продукти /спа, уелнес, културен, спортен, рекреативен и еко туризъм/ на териториите на общините Вършец и Сокобаня. Visit Varshets предоставя възможност и за геолокация и навигиране до желаната дестинация на територията на двете общини.

Туристическите обекти са организирани в категории и са индивидуално обозначени на дигитална карта. В приложението има вградени електронни канали за комуникация, като директни съобщения, канали за оценка и обратна връзка, автоматични известия директно на мобилните устройства, запитване за резервация и други. Те дават възможност за директно и активно взаимодействие между представителите на туристическия бранш и посетителите. Профилът на всеки обект съдържа изчерпателна информация за него, като описание, работно време, контакти за връзка и препратки към онлайн туристически агенции, галерия, видео съдържание, местонахождение и други.

Допълнително е представена информация, за актуални предстоящи събития, промоции и оферти предлагани от конкретно туристическо предприятие, както и с помощта на един клик може да бъде заявен ваучер за отстъпка. Приложението поддържат многоезичен потребителски интерфейс на английски, български и сръбски.

Петя ГЕНОВА


05.10.2020 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ