Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ ИНЖ. ИВАН ЛАЗАРОВ ПО ПОВОД 15 СЕПТЕМВРИ

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ,

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Днес е 15 септември. Най-вълнуващият празник за българското училище. Първият учебен ден е много специален празник за всеки от нас, защото е символ на почитта на българина към знанието и образованието. Празник, който съчетава приемствеността между поколенията, традициите и надеждата за бъдещето. И тази есен училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките и големи ученици, учителите и всички които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца и внуци.

Уважаеми учители, обръщам се към Вас с особено вълнение, защото да си учител е не само професия, а истинско призвание,на което сте се отдали с цялото си сърце и душа! Приемете най-искрени пожелания за здраве, сила на духа и воля за нови успехи. Съхранявайте Вашия професионализъм, съчетан с мъдрост, доброта и търпение и не се уморявайте да вървите по пътя на духовността с памет към тези, които са го извървели преди нас и с доверие към идващите след нас!

Уважаеми ученици, нека първият звънец възвести началото на една успешна нова учебна година, която да Ви даде нови знания и успехи, нови приятелства и интересни занимания. Уважаеми родители, всички ние искаме нашите деца да растат щастливи, да бъдат спокойни, уважавани, да се чувстват защитени в училище и у дома. Само с обединени усилия с учителите на децата Ви, с Вашата подкрепа, разбиране и ангажираност, може да успеем в трудната задача да помогнем на един малък човек да стане личност.

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Инж. Иван ЛАЗАРОВ
Кмет на община Вършец


15.09.2020 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ