СПАЗВАЙТЕ ПРЕВАНТИВНИТЕ МЕРКИ

Сигнали и информация за COVID 19 - тел. 09527/30-82
Общински екип за помощ - тел. 0879220354

 
 

Новини

ОБЩИНА ВЪРШЕЦ УЧАСТВА В МЕЖДУНАРОДНАТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО“ - ГР. СОФИЯ

Значимото туристическо изложение се организира ежегодно в средата на месец февруари и се провежда под патронажа на Министерството на туризма на Република България.

Официални партньори на събитието са Националният борд по туризъм, Българският съюз по балнеология и спа туризъм и община Бурса, Турция.

В една от вечерите на изложението туристически фирми и хотели от четвъртия по големина град в Турция представиха възможностите, които предлага районът на Бурса за ваканция и пътешествия.

За 13-та поредна година Община Вършец участва със собствен щанд на 37 -та Международна туристическа борса "Ваканция и СПА Експо", която е и единствен представител от Северозападна България.

Дигиталното развитие на туристическия бранш бе акцент в международната туристическа борса тази година.
В изложението се представиха над 360 участници от 20 държави - национални туристически организации, туристически фирми, общини, курортни комплекси, хотелиери, авиокомпании, софтуерни компании, съпътстваща туризма индустрия.

За първи път във „Ваканция и СПА Експо“ участваха представители на туристическия сектор от Босна и Херцеговина, Кения и Франция.

Даниела ЛИЛОВА


17.02.2020 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ