Новини

ПОКАНА КЪМ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ, ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ЗАНАЯТЧИИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ

В периода 14- 16 февруари 2019 г., Община Вършец за поредна година ще вземе участие в Международната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО”, провеждаща се ежегодно в гр.София. Целта е да бъдат представени и рекламирани туристическите дадености на общината: природни забележителности, културно-историческо наследство, традиции, занаяти, местни продукти и не на последно място, да се привлекат гости в местата за настаняване през новата 2019 г.

Изложението е най-значимото туристическо събитие в България, предназначено за професионалисти в сектор туризъм. В борсата традиционно участват туроператори, туристически агенции, хотелиери, общини и музеи от страната и чужбина. Това е най-посещаваната туристическа борса в България.

За да утвърди своя имидж и се представи подобаващо на предстоящото изложение, Община Вършец кани всички собственици на категоризирани обекти (хотели, къщи за гости, стаи за гости, заведения) да предоставят рекламни материали в срок до 8 февруари 2019 г. (петък) в сградата на Туристически информационен център (ТИЦ) – Вършец, бул. „Република“ № 82.

За първа година на щанда на общината ро време на изложението ще бъде разиграна томбола, за което благодарим на: Спа хотел „SUNNY GARDEN“, къща за гости „СВЕТИ ГЕОРГИ“, къща за гости „ДА ВИНЧИ“, къща за гости „ПАНОРАМА 3 D“, Мандра „ВЪРШЕЦ“, “BAR AND DINNER- RELAX“, пицария „АРТ- КЛУБ“, ресторант „ТИНТЯВА“, фитнес зала “ВЪРШЕЦ“.

Разчитаме на Вашата съпричастност, за да представим заедно по един по-атрактивен начин многообразието на община Вършец и гостоприемството на местните жители!

ТИЦ - ВЪРШЕЦ


17.01.2019 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ