Хотели   Учебен център ВиК Враца, гр.Вършец *

   Телефон:  +359 889 316 775; + 359 887 510 363; Fax: + 359 9527 20 79
   Адрес:  гр.Вършец, ул."Арх.Нешев" №3

Email:vikv_chinarite@abv.bg; office@vikv-chinarite.com

          

96 легла

На гостите се предоставят реновирани 14 студийни и ретро апартамента, 8 стаи с двойно легло и 8 стаи с по две отделни легла. Всички помещения за настаняване са с отделни санитарни възли, цифрова телевизия, хладилници, безжичен интернет и минерална вода. Хотелът е с нов, атрактивен панорамен асансьор.

Бизнес и обучение: конферентната зала е с 60 места, модерно обзаведена и обурудвана с всичко необходимо за заседания, обучения, семинари.

Ресторантът е със 120 места, разположени в класическа зала, добре озвучена с приятна, разнообразна музика, видеостени и климатици. Гостите могат да се възползват от предлагането на храна, съобразена с техните желания, по изготвено примерно седмично, дневно меню или от менюто за свободна консумация.

В регистрирания по ЗЛЗ "Център по балнеология, физикална и рехабилитационна медицина" /ЦБФРМ/ са обособени и оборудвани лекарски кабинет, физиотерапия, кинезитерапия, минерални вани, зала за сънна терапия и зала релакс и ароматерапия.
При представяне на медицинско направление №3 и код за специалист 23 (физиотерапевт), издадено от личния лекар, гостите могат да ползват безплатна за тях физиотерапия, назначена от специалист в лекарския кабинет, включващи в период до седем дни безплатни физиотерапевтични процедури, първичен и вторичен лекарски преглед.


          

 

 

©2008 Община ВЪРШЕЦ