"ЕЛЕКТРОСТАРТ" АД

          

“ЕЛЕКТРОСТАРТ” АД е създадена през 1967 година.
Фирмата е водещ производител на дросели за луминисцентни, натриеви, живачни и метал-халогенни лампи.
“Електростарт” АД изнася продукцията си в 35 страни и има партньори и клиенти на четири континента. Високата конкурентоспособност на произвежданата продукция и доказаната коректност в деловите взаимоотношения са в основата на бързото развитие на организацията и успешното представяне на пазарите в Европа, Близкия изток, Русия, Латинска Америка и Африка.

Дългогодишният професионален опит на персонала, младият и амбициозен мениджърски екип, както и внедряването на нови съвременни модели и технологии допринасят за утвърждаването на “Електростарт” АД като лидер в световен мащаб.

Заводът на “Електростарт” АД съществува повече от 40 години, но компанията – такава, каквато я познаваме днес – с модерна база за работа, техника на световно ниво и професионален екип - е създадена през 2000г. от двамата собственици – инж. Анатоли Димитров и Кирил Аргиров.

От много години дроселите на “Електростарт” АД са синоним за качество в Европа и Арабския свят. Надписът „Произведено в България” върху баластните устройства означава много за клиентите ни в Латинска Америка и по света.


          

©2008 Община ВЪРШЕЦ