Обяви


БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР В БЕРКОВИЦА НА ТЕМА „СЪЗДАВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА САЙТ“
Често пъти сме свидетели на онези малки магазинчета, които „отварят врати“ в центъра на града, но след няколко месеца фалират. Или пък на онези фирми, които си поръчват създаване на сайт и чакат „клиентелата да потече“. Или пък на онези фирми, които смятат, че билбордовете и ТВ рекламата са единствените доказани методи за реклама. Или пък на онези фирми, които предпочитат да изсипват купища пари за разпечатване на брошури и визитки, рекламиращи техния бизнес, като след това често ги откриваме натъпкани, смачкани в пощенската си кутия или стъпкани пред нея, а често пъти и в контейнерите.

Хората интуитивно пренебрегват всички традиционни канали за реклама, защото ежедневно биват заливани от тях! Може да се каже, че ги „подритват“ (особено, ако вземем в предвид брошурите, например).

Неефективната реклама и представяне на бизнеса не донася до желаните продажби, което често пъти довежда до фалит на дадената компания.

От една страна неефективната реклама се дължи на незнанието на собствениците на бизнес за това, какво е подходящо и какво не за техния бизнес и от друга страна, с високите разходи, които се изискват, за да има резултати – разходи, които някои по-малки фирми, например не могат да си позволят.

За всички тези, които искат да имат повече клиенти, разполагат с ограничен бюджет и оскъдни знания относно това, вече има решение.

Още сега имате възможност да се запишете за безплатен семинар на тема „Създаване и поддръжка на сайт“, който ще се проведе на 19 юли 2014 г. в град Берковица.

Еднодневното обучение за собственици на бизнес ще ви позволи да научите как да рекламирате ефективно бизнеса си онлайн и как сами да се справите със създаването и поддръжката на сайт, който е неизменна част от онлайн присъствието на всяка една компания.

„Защо ми е сайт?“, „Как да рекламирам ефективно в Интернет?“, „Как с минимален бюджет, да постигна максимални резултати при продажбите?“ са само част от въпросите, които ще бъдат разгледани на семинара.

Обучението е подходящо за всички собственици на фирми и предприятия, както и за техните служители.

ItSeminar предлага и фирмено обучение – на място, в самата фирма, организирано специално за нея.

Семинарът включва практическо занятие като в края на деня ще видите завършен и работещ вече сайт!

Семинарът „Създаване и поддръжка на сайтове“ е безплатен. Включете се още сега!

Регистрация за участие, можете да направите тук: http://www.itseminar.bg/
Краен срок за регистрация: 12 юли 2014 г.  Виж всички обяви
©2008 Община ВЪРШЕЦ