ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022 ПРОЕКТ: ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ

Новини

ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ “БЕРКОВИЦА“ СПЕЧЕЛИ ПРОЛЕТНИЯ ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ ВЪВ ВЪРШЕЦ
Третият пролетен турнир по волейбол за купа „Вършец 2018“ се игра на 23 и 24 март в спортната зала на гр. Вършец. В него взеха участие отбори от пет града – Варна, Русе, Велико Търново, Берковица и домакините от Вършец.

Любителите на спорта и волейбола се насладиха на оспорвани и качествени срещи по време на турнира. Тимовете бяха съставени както от младежи, така и от опитни, бивши волейболисти.

В първия ден се играха четири срещи на ВВК "Дунав" Русе - ВВК "Велико Търново"(2:0), ВК „Вършец“ - ВК „Берковица“ (0:2), ВВК "Черно море"- Варна - ВК "Берковица"(0:2) и ВК "Вършец" - ВВК "Черно море"– Варна(0:2).

На следващия ден се проведоха четвъртфиналът и финалът на турнира.

На трето място се класира ВВК „Велико Търново“, с резултат ВВК "Черно море" - ВК „Велико Търново“ - 0:2.

Проведоха се и две приятелски срещи с участието на ВВК „Дунав“, ВК „Владо Николов София“ и ВВК „Враца“ - жени. В отборите на жените взеха участие и момичетата от местния ВК „Вършец“.

След много интересни двубои, до финала достигнаха двата тима от Берковица и Русе. С резултат ВК „Берковица“ - ВВК „Дунав Русе“ - 2:0 гейма, шампион стана отборът на ВК „Берковица“.

Кметът на община Вършец инж. Иван Лазаров връчи купите и медалите на победителите.

Спас ЗАРЧЕВ


26.03.2018г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ