ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022 ПРОЕКТ: ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ

Новини

ОБЩИНА ВЪРШЕЦ ЩЕ ПРЕДОСТАВИ ЧРЕЗ ЖРЕБИЙ БЕЗПЛАТЕН УИКЕНД ЗА ДВАМА В СПА ХОТЕЛ
Преди началото на активния туристически сезон, Община Вършец за втора поредна година постави специални атрактивни кутии и анкетни карти за обратна връзка с туристите в 22 места за настаняване: спа хотели, балнео комплекси, туристически селища, семейни хотели, болница за рехабилитация и къщи за гости.

Анкетата е свързана с качеството на предоставяните туристически услуги, а въпросите са насочени към рекламирането на Вършец като туристическа дестинация, броя на регистрираните посетители по пол и възраст, продължителността на престоя им, качеството на предоставяните услуги в местата за настаняване на територията на общината и др.

За попълнилите анкетните карти е предвидена специална награда – безплатен уикенд за двама във Вършец, с цел стимулиране участието на туристите в анкетата.

Името на печелившия и на хотела, който ще предостави почивката, ще бъдат изтеглени чрез жребий след приключване на активния туристически сезон през есента.

Евелина ГЕОРГИЕВА


14.03.2018г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ