ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022 ПРОЕКТ: ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ

Новини

НАГРАДИХА ДОБРОВОЛНОТО ФОРМИРОВАНИЕ КЪМ ОБЩИНА ВЪРШЕЦ С ГРАМОТА
Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" и Националната асоциация на доброволците в Република България наградиха с грамота Доброволно формирование (рег. № М-111-01) към Община Вършец за участие в дейности за популяризиране на доброволчеството и за участие в демонстративно занятие на тема „Пътно-транспортно произшествие с дерайлирала влакова композиция”, проведено на тренировъчния полигон към Центъра за професионална квалификация на РДПБЗН - Монтана на 5 декември 2017 г., когато бе отбелязан Международния ден на доброволеца.

Грамотата бе връчена на Георги Аврамов - спец. "Гражданска защита" в Общинска администрация - Вършец.

Доброволното формирование при Община Вършец включва доброволците Антон Тошев, Венцислав Младенов, Георги Аврамов, Емил Истатков, Емил Найденов и Яким Якимов.

През изминалата година те се включиха в потушаването на пожари, възникнали в горския и поземлен фонд на територията на общината, заедно с огнеборците от ПУ на ПБЗН – Вършец и служители от Държавно горско стопанство – Берковица.

Евелина ГЕОРГИЕВА


06.03.2018г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ