ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022 ПРОЕКТ: ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ

Новини

ОБЩИНА ВЪРШЕЦ ВЗЕ УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНАТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2018"
От 14-и до 16-и февруари в „Интер Експо Център" в София се проведе най-големия туристически форум на България - 35-ото издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо 2018".

Организатор на изложението е "Прим Експо". Събитието се провежда под патронажа на Министерството на туризма, в партньорство със Столична община, БАТА, БХРА, АБТА, БТК, АЕБ, БУБСА, Сдружение "Туризъм", Софийски туристически район.
Медийни партньори: БНТ, БНР, Дарик радио, Телевизия Туризъм, Телевизия Евроком, списание "Туризъм и отдих", Глобус Медиа груп - Травъл ТВ и др. Офиицална страна-партньор на "Ваканция СПА Експо 2018" е Република Сърбия.

Събитието предлага възможност на изложителите да представят своите туристически продукти, нови програми, да осъществят полезни контакти и да се запознаят с новите тенденции и промени в развитието на туристическия бизнес.

Тази година изложителите от България са над 350, а чуждестранното участие е представено от 22 страни, сред които Турция, Македония, Куба, Хърватия, посолствата на Аржентина, Азербайджан, Южна Африка, Австрия, Албания, Гърция, Италия, Испания, Индия, Румъния, Великобритания, Германия, Индия, Русия, Малдиви, ОАЕ и за първи път - туроператори от Доминикана и Мексико.

За пореден път Община Вършец участва със самостоятелен щанд, който тази година е с нова визия. Бяха представени новите рекламни брошури за културните и исторически забележителности, хотели, къщи за гости и заведения, спорт и атракции на територията на общината.

На щанда бе предоставена и дегустация на млечни продукти от Мандра "Вършец", което даде възможност на посетителите на изложението да се запознаят с продуктите, които се произвеждат в нашия край.
Представихме се по атрактивен начин, за което благодарим на всички хотелиери и производители за съдействието им.
И тази година участието на Община Вършец на Туристическата борса беше изключително успешно.

Даниела ЛИЛОВА


17.02.2018г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ