БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ ОТ 14.09.2015 г.
ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022
ПРОЕКТ "ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ"

Новини

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ ПО СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ,

В дните на Коледните и Новогодишните празници преоткриваме топлината и надеждата, от които всеки от нас има нужда. Коледа е празник на вярата в доброто, на ценността на дребните неща и вдъхновението на приятелската ръка. Окрилени от смисъла за ново начало, се стараем да бъдем добри и да искаме най-доброто за хората около нас – за нашите семействата, за хората, с които работим, за приятелите, чиято подкрепа търсим.

В навечерието сме на Новата 2018 година. Посрещаме я с надежда за по-добър живот на всички жители на общината, за повече късмет и щастие във всеки дом. Убеден съм, че ако работим в съгласие, ако гледаме в една посока, ще постигнем и най-смелите си мечти за нашия град и община. Вярвам, че успехите винаги ще ни съпътстват, ако и занапред имаме амбицията, волята и смелостта да ги постигнем.

И през Новата 2018 г. вниманието и усилията на целия екип на Община Вършец ще бъдат насочени към надграждане на постигнатото, а фокусът ни ще бъде отново разработването и реализирането на нови проекти. Всеки труд в полза на обществото прави съвместния ни живот по-добър, осмислен от европейското ни настояще и бъдеще. Нека с вяра побеждаваме предизвикателствата, а делата ни да бъдат благословени!

Нека бъдем силни и упорити в осъществяването на своите планове и в същото време – да се отнасяме със съчувствие, искрена и реална подкрепа към хората, които се нуждаят от това, да отворим душите си за повече доброта, човешка топлина и обич!

Векове наред народът ни е посрещал Нова година с надежда за по-добър живот, за късмет и справедливост, за плодородие и здраве. От сърце Ви желая 2018 година да Ви донесе здраве и сили, вдъхновение и мъдрост да постигате целите си, и приятели, с които да ги споделяте.

Пожелавам Ви успешна Нова година, изпълнена с добри дела и повече поводи за усмивки!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ДА Е МИРНА, ЗДРАВА И ЩЕДРА НОВАТА 2018 ГОДИНА!

инж. Иван ЛАЗАРОВ
Кмет на община Вършец


02.01.2018г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ