ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022 ПРОЕКТ: ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ

Новини

КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ВЪРШЕЦ
СКЪПИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ,

Обръщам се към Вас в навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово. Празник, озаряващ ни със своята топлина и светлина, празник на вярата, надеждата и доброто. По традиция Коледните и Новогодишните дни са време на равносметка за отминаващата година, време на мечти и надежди за новата.

Поглеждайки назад, изпращаме една различна година, изпълнена с предизвикателства, промени, търсене и намиране на решения, и най-вече с даденото начало на много нови проекти. Не липсваха и трудности, но те са част от пътя. Важно е да намираме съгласие и да се обединяваме, за да постигаме напредък по значимите теми за Вършец.

Благодаря на всички за усилията и постигнатите успехи през изминалата 2017 г. Заедно ще продължим да се борим за постигане на още по-добри резултати и през Новата 2018 г.

Предстои ни вълнуваща година не само за България, която ще ознаменува своето историческо председателство на Съвета на Европейски съюз през 2018 г., но и за нашата малка община. Ще бъдат реализирани нови инвестиции и проекти, които ще направят Вършец по-интересна и по-привлекателна туристическа дестинация за гостите й и ще допринесат за благополучието на жителите й.

Коледният дух е тук навсякъде – в топлината на семейното огнище, в развълнуваните очи на децата, в празничните украси и традиции. В състраданието и любовта между хората, в желанието да бъдем по-добри и по-човечни.

Обръщам се към Вас с пожелание да запазим това чувство през цялата Нова 2018 година.
Желая Ви светли и щастливи празнични дни!
Здраве, радост и благоденствие на Вас и Вашите семейства!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ЧЕСТИТА НОВА 2018 ГОДИНА!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

инж. Анатоли ДИМИТРОВ
Председател на Общински съвет - Вършец


02.01.2018г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ