ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022 ПРОЕКТ: ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ

Новини

КМЕТЪТ НА ВЪРШЕЦ С ПРИЗ ЗА НАЙ-ДОБЪР СОЦИАЛЕН ПАРТНЬОР ЗА 2017 ГОДИНА НА СЪЮЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ
Кметът на община Вършец инж. Иван Лазаров е удостоен с наградата на Съюза на българските учители (СБУ) "Най-добър социален партньор - кмет за 2017 година", за активната си социална политика и подкрепа на социалните дейности.

Градоначалникът е номиниран за престижното отличие от Общински координационен съвет на СБУ - Вършец. Наградата е за конструктивно и социално партниране през 2017 година и му бе присъдена по предложение на председателя на Съюза на българските учители Янка Такева.

Призът бе връчен на инж. Иван Лазаров от президента на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) Пламен Димитров на 15.12.2017 г., по време на тържествена церемония с участниците в 37-ия Синдикален съвет на браншовата организация и номинираните в заключителния етап на националните конкурси на СБУ. Наградените са 7 кметове и 5 зам.-кметове с ресор "Образование" в големи общини като Варна, Столична община и др.

На церемонията присъстваха министърът на образованието Красимир Вълчев и генералният секретар на Европейската комисия по образование Мартин Ромер.

Евелина ГЕОРГИЕВА


18.12.2017г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ