БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ ОТ 14.09.2015 г.
ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022
ПРОЕКТ "ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ"

Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ ИНЖ. ИВАН ЛАЗАРОВ ПО СЛУЧАЙ 12 ОКТОМВРИ - ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОБЩИНИ
Уважаеми служители от Общинска администрация,
Скъпи жители на община Вършец,


Вече 19 години 12 октомври се отбелязва в цялата страна като Ден на българската община. Днес ние празнуваме достоен празник на достойни хора!

Приемете искрените ми, колегиални и човешки поздравления по случай професионалния празник на българските общини.

Вярвам, че заедно и занапред успешно ще решаваме проблемите и ще работим за по-добри условия за живот в нашата община - защото гледаме с Вас в една посока, защото си имаме взаимно доверие и защото сме единни като екип!

Надявам се заедно да продължим успешно да реализираме нови и ефективни подходи за подобряване предлагането на услуги за гражданите, да стимулираме новаторството в местното самоуправление.

Благодаря на жителите на общината за тяхната взискателност към нас, за активната им гражданска позиция, за доверието, което имат към общината като институция.

Благодаря на служителите на Общинската администрация за професионализма и компетентността им, за това, че работят неуморно за авторитета и бъдещето на община Вършец.
Благодарност за Вашия всеотдаен труд, за устрема да надграждате, за инициативността и човещината!

Бъдете здрави, позитивни и уверени! Бъдете удовлетворени и горди от работата си, отговорни и последователни в отстояване на мисията си. Бъдете сигурност и надежда за европейското бъдеще на гражданите!

Честит празник!

инж. Иван ЛАЗАРОВ
Кмет на община Вършец


12.10.2017г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ