БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ ОТ 14.09.2015 г.
ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022
ПРОЕКТ "ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ"

Новини

СТАНА ИЗВЕСТНО ИМЕТО НА КЪСМЕТЛИЯТА, СПЕЧЕЛИЛ УИКЕНД ЗА ДВАМА ВЪВ ВЪРШЕЦ
Кметът на общината инж. Иван Лазаров, в присъствието на представители на хотелиерския бизнес и комисия от служители на Общината и Туристическия информационен център в града, изтегли името на печелившия сред 500-те от участвалите в специална анкета, свързана с предоставянето на туристически услуги.

В началото на годината Общината постави специални кутии и анкетни карти за обратна връзка в 25 места за настаняване: спа хотели, балнео комплекси, туристически селища, семейни хотели, болница за рехабилитация и къщи за гости, а въпросите бяха насочени към рекламирането на Вършец като туристическа дестинация, броя на регистрираните посетители по пол и възраст, продължителността на престоя, качеството на предоставяните услуги в местата за настаняване на територията на общината и др.

Собствениците и представителите на хотелиерския бизнес подкрепиха инициативата и поеха ангажимента за предоставяне на специална награда – безплатен уикенд за двама във Вършец, с цел стимулиране участието на туристите в анкетата.

Щастието се усмихна на Сергей Александров (във възрастова група от 31 до 40 г.) от София, посетил курортния град през месец март т.г. и отседнал в „къща за гости“.

Жребият определи тази година уикендът за двама да бъде предоставен от СПА хотел „Съни гардън“ – гр. Вършец.

Евелина ГЕОРГИЕВА


04.10.2017г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ