ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017
БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ ОТ 14.09.2015 г.
ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022
ПРОЕКТ "ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ"

ЗАБАВНО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ "ДЪГА" ОТВОРИ ВРАТИ ВЪВ ВЪРШЕЦ
За четвърта поредна година забавното лятно училище „Дъга“ към Центъра за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс – гр. Вършец отвори врати.

Лятното училище се организира с подкрепата на Община Вършец и в него вече са се записали 40 деца на възраст от 6 до 12 години, които ще го посещават два месеца - от 12 юни до 11 август.

На 16 юни, с музикална програма, приветствия от директорката на ЦПЛР - ОДК Цветелина Въглярска и зам.-кметът на общината Петър Стефанов, с връчване на свидетелства за дарения на спонсорите на Детския комплекс започна церемонията по официалното откриване на летните занимания.

Момичетата и момчетата ще прекарват заедно ваканционнните дни на закрито - в занималните на ЦПЛР - ОДК и в местното читалище, и на открито - в парка на града и близките местности.

Децата ще рисуват, моделират, ще изучават чужди езици, ще работят с компютри, ще решават занимателни математически задачи, ще се учат да готвят. Ще спортуват в парка, на „ледената“ пързалка и на велоалеята в курортния град.

Заниманията са всеки делничен ден, започват от 8,30 часа и ще продължават до 17 часа. Децата ще се хранят в специално заведение, като менюто ще заплащат родителите. Цената на обяда е максимум 3 лв.

Таксата за лятното училище е 10 лева седмично, а дневната – 3 лева.

Евелина ГЕОРГИЕВА


16.06.2017г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ