ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017
БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ ОТ 14.09.2015 г.
ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022
ПРОЕКТ "ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ"

ПОРЕДНА ВАНДАЛСКА ПОСТЪПКА В СЛЪНЧЕВАТА ГРАДИНА
За пореден път сме свидетели на вандализма, безхаберието и безотговорното отношение към опазването на околната среда в нашия град от страна на недобросъвестни граждани.

Само преди месец, служителите от Общинска администрация – Вършец се включиха като доброволци в акция по залесяване с декоративни дръвчета в парковете на града ни. В Слънчевата градина бяха засадени туи и кипариси.

Почти веднага след засаждането им бяха изкоренени и откраднати 4 броя туи, които Община Вършец осигури и засади повторно.

В началото на тази седмица жители на града и служители от Общинска администрация сигнализираха кмета на общината инж. Иван Лазаров, че за пореден път са изкоренени част от новопосадените фиданки. На мястото на красивите вечнозелени туи грозно се виждат дупките в тревата.

Докога в нашия град едни ще засаждат, изграждат, обновяват, а други с „лека ръка” ще рушат? Докога с този вандализъм? Та нали всичко, което се прави в този град, е за да стане той по-красив и по-привлекателен за гостите и туристите, по-добро място за живеене на местните жители!

Апелираме към добросъвестност и по-отговорно отношение към всичко, сътворено от благородните човешки ръце, към опазване и съхраняване на природното богатство, което имаме – то не е „ничие”, а наше и на нашите деца, на всички нас!

Евелина ГЕОРГИЕВА


14.06.2017г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ