ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017
БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ ОТ 14.09.2015 г.
ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022
ПРОЕКТ "ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ"

СЪС ЗАБАВНО ДЕТСКО ШОУ ВЪВ ВЪРШЕЦ ОТПРАЗНУВАХА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО
На 1 юни, по случай Международния ден на детето, на откритата сцена пред НЧ „Христо Ботев - 1900” Община Вършец организира забавно детско шоу "Игри и забавления без край”.

За празничното настроение на децата и на всички, които все още пазят детското в сърцето си, се погрижиха актьорите-самодейци Венислава Замфирова, Даниела Лилова и Георги Николов от Театрална формация „Медека” към НЧ „Христо Ботев – 1900”, въплътили се в ролите на Леопарда Лео, Мини Маус и Петела Джо.

Децата от Детска градина „Слънце” бяха подготвили програма с танци и песни.

Участници и зрители се потопиха в игри и приключения, в радостна глъч и забавления. Много песни, танци и различни състезания подгряваха емоциите на празника.

Участниците в детското шоу получиха играчки, лакомства и награди, осигурени от кмета на община Вършец инж. Иван Лазаров, Диана Вернезова – управител на ЕТ ”Диана – 97”, Мария Маринова – управител на СПА хотел „Съни гардън“ и Димитър Николов – управител на СПА хотел „Медикус“ .

Евелина ГЕОРГИЕВА


01.06.2017г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ