ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017
БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ ОТ 14.09.2015 г.
ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022
ПРОЕКТ "ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ"

ОБЩИНА ВЪРШЕЦ УЧАСТВА В ПРЕСТИЖНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ "УИКЕНД ТУРИЗЪМ РУСЕ"
Община Вършец взе участие в Тринадесетото туристическо изложение и съпътстващия го Десети фестивал на туристическите анимации „Уикенд туризъм Русе“, които се проведоха от 11.05. до 13.05.2017 година в град Русе.

Събитието се организира под патронажа на кмета на община Русе и с любезното съдействие на Министерството на туризма. В туристическото изложение участие взеха над 163 участници и организации, така русенското изложение се класира на престижно място по посещаемост и интерес след столицата София. Това са едни от най – значимите събития в областта на туризма в Дунавския регион, в които участие вземат общини, туристически центрове, представители на туристическия бизнес, аниматори и членове на туристическите сдружения и организации с нестопанска цел.

За поредна година Община Вършец взе участие със самостоятелен щанд, който бе посетен от представители на Министерството на туризма, кметове, туристически сдружения и организации, хотелиери и много любители на курорта Вършец. Представителите на Общината запознаха посетителите с красотите и забележителностите на Вършец, традиционните празници и фестивали и интересни факти за града.

Даниела ЛИЛОВА


18.05.2017г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ