ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017
БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ ОТ 14.09.2015 г.
ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022
ПРОЕКТ "ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ"

КОШНИЦИ С ПИСАНИ ЯЙЦА РАДВАХА ОЧИТЕ НА ВЕЛИКДЕН
Община Вършец и Клуб „Чинари“ – Вършец организираха конкурс за най-красива великденска кошница с яйца. В надпреварата имаха възможност да вземат участие индивидуално или колективно желаещите да покажат своята сръчност, художествени умения и въображение жители на град Вършец и всички населени места от общината.

Изложбата от красиво аранжираните кошници с писани яйца бе експонирана точно на Великден на открито, в центъра на курортния град.

В конкурса се включиха ДГ "Сльнце", Клуб "Чинари", НЧ "Просвета 1935"- с. Спанчевци, Екатерина Маркова, Никълъс Ангелов, квартал "Красна", София Стойновска, Татяна Йорданова, Дойка Димитрова и Христинка Венкова.

Наградата за най- красива великденска кошница с яйца грабна Дойка Димитрова от Вършец. Тя получи грамота и и парична премия от 50 лева. Изложбата можеше да бъде видяна до 19.04.2017 г. в Туристическия информационен център, след което боядисаните яйца бяха дарени на Центьра за настаняване на хора с увреждания във Вършец.

Всички, показали полета на въображението и майсторлъка си в боядисването и аранжирането на великденски яйца, получиха грамоти за участие в конкурса.

Даниела ЛИЛОВА


20.04.2017г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ