ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022 ПРОЕКТ: ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ

Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ВЪРШЕЦ ИНЖ. ИВАН ЛАЗАРОВ ПО СЛУЧАЙ 12 ОКТОМВРИ - ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОБЩИНИ

Уважаеми Общински съветници,
Кметове на кметства,
Служители от Общинска администрация,
Скъпи жители на община Вършец,


Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай 12 октомври - професионалния празник на българските общини.

На тази дата, преди 136 години в Държавен вестник е публикуван първия Закон за общините и градското управление, с който се ражда надеждата и упованието, че управлението на общинските дела ще се поеме от компетентни, грижовни и отговорни общински политици, които ще посветят таланта и труда си на управлението на своите общини.

Дълг на всички нас е да изпълняваме обществената си роля, за да изградим една демократична община, отстоявайки правото на гражданите да имат по-високи стандарти и качество на живот.

Вярвам, че заедно и занапред успешно ще решаваме проблемите и ще работим за по-добри условия за живеене и реализация в нашата община - защото гледаме с вас в една посока, защото си имаме взаимно доверие и защото сме единни като екип!

Благодаря на жителите на общината за тяхната взискателност към нас, за активната им гражданска позиция, за доверието, което имат в общината като институция.

На всички вас, работещи за и в полза на местното самоуправление, желая воля за по-добри общински бъднини!
Бъдете живи и здрави!

Честит празник!

инж. Иван ЛАЗАРОВ
Кмет на община Вършец


11.10.2018 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ