ДОГОВОР НОМЕР: BG161PO001/3.2-02/2011/022 ПРОЕКТ: ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ И МАРКЕТИНГ НА ДЕСТИНАЦИЯ - ОБЩИНИ ВЪРШЕЦ, БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ

Новини

ВЪВ ВЪРШЕЦ ОТПРАЗНУВАХА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО СЪС ЗАБАВНО ДЕТСКО ШОУ
На 1 юни, по случай Международния ден на детето, на откритата сцена пред НЧ „Христо Ботев - 1900” Община Вършец организира забавно детско шоу "Игри и забавления без край”.

За празничното настроение на децата и на всички, които все още пазят детското в сърцата си, се погрижиха актьорите-самодейци Даниела Лилова, Венислава Замфирова и Петя Горанова от Театрална формация „Медека” към НЧ „Христо Ботев – 1900”, въплътили се в ролите на клоуните Пупи, Папи и Пипо.

Децата от всички групи на Детска градина „Слънце” бяха подготвили програма с танци, която представиха пред публиката.

Участници и зрители се потопиха в игри и приключения, в радостна глъч и забавления. Много песни, танци и различни състезания подгряваха емоциите на празника.

Участниците в детското шоу получиха играчки, книжки с приказки, лакомства и награди, осигурени от кмета на община Вършец инж. Иван Лазаров, Мария Маринова – управител на СПА хотел „Съни гардън“, Арт клуб на самодееца, Диана Вернезова, СПА хотел „Медикус“ и Йордан Станимиров.

Евелина ГЕОРГИЕВА


01.06.2018 г.

  Виж всички новини
©2008 Община ВЪРШЕЦ